Historie

Inger var ung da hun fikk Hildegunn. Hun bodde en periode i Tromsø etter at hun var ferdig i niende klasse, og jobbet på en burgersjappe. Hun så for seg noen spennende år i Tromsø og at hun etterhvert skulle få mer skolegang. Men da Birger begynte å komme fast på Burgerman hver ettermiddag i flere uker, så endret prioriteringen til Inger seg. Det ble intensiv flørting og straks var de blitt kjærester.
Det var ikke bare på burgersjappa de møttes, men også hjemme på hybelen hennes. Hildegunn var i en forelskesesrus, gledet seg over livet, kjæresten og til å gå på jobb. Birger sluttet plutselig å dukke opp, og Ingers liv falt i grus. Samtidig følte hun seg ikke helt i form og gikk til legen. Det viste seg at hun var gravid. Inger ble opprømt, men samtidig redd siden hun ikke fikk tak i Birger. Inger fikk ikke fortalt han at han skulle bli far, og hun flyttet hjem til foreldrene sine i Dåfjord hvor hun bodde da Hildegunn ble født.

Etter Hildegunns fødsel møtte Inger Kjell på en dansefest i Dåfjord. Hun har hatt deltidsjobb på sykehjemmet siden hun flyttet tilbake til Dåfjord.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License