Ingers brev til venninna Svanhild 1968

Kjære Svanhild!
Nå er det lenge siden jeg har skrevet til deg, men jeg har ikke hatt tid! Det har skjedd så mye i det siste at jeg har ikke hatt tid, rett og slett.

Dette brevet er ikke så lett å skrive, og du må love meg å holde tett om det du får vite nå!!!!
Jeg har alltid stolt på deg, og det gjør jeg fortsatt - og jeg VET at du kan holde tett om ting! Dette er mye større enn noe annet enn noe annet jeg har bedt deg holde hemelig, men du MÅ gjøre det!

Jeg har møtt en mann! En ordentlig, voksen mann. Han sier at han elsker meg, og at han bare bryr seg om meg, ingen andre. Det er helt fantastisk; jeg føler at jeg kan klare alt i hele verden når jeg vet at han er kjæresten min. Han heter Birger, og han er helt fantastisk pen. Mørke brune øyne, svarte krøller og har en tatovering på ryggen. Den har jeg sett…

Han kom for å spise burger en ettermidag, og så begynte vi å snakke. Også kom han neste dag, og siden har han vært her hver dag. Og vi kan prate om alt! I går spurte jeg om han kunne være med hjem til Dåfjord om to uker, for da tror jeg tiden er inne for det. Han sa han skulle spørre kompisen sin om å få låne bilen, og han skal svare i dag. Da får du møte ham når vi kommer, og da slipper du å holde det hemmelig lenger.

Nå må jeg forte meg, begynner på jobb om en time! Har vært litt i dårlig form de siste dagene, med det skal ikke stoppe meg fra å gå på jobb - han kommer jo i dag! Skal forte meg å kjøpe frimerker og få posta dette brevet til deg i dag, for nå MÅ jeg bare få fortalt dette til deg!

Klem fra Inger!

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License