Tom-Rogers interesser

Når han ikke utfordrer naturkreftene, og puster inn den friske duften av fiskeslog, liker Tom-Roger å skifte olje på sin splitter nye Opel Ascona, eller kjøre seg en lite svipptur til Esso i Tromsdalen etter en ny Wunderbaum til samlinga. Bilen fikk han av faren og mora da han ble 18 år i sommer. Men har jobbet, og betalt endel selv. Han er veldig glad i bilen.
Mer glad i bilen enn Hildegunn? Det ville han nok ikke svare ja på, om han ble spurt om det samme, men det er klart at en mann ville måtte gjøre sine prioriteringer, hvis han fikk kniven på strupen! Han bruker det meste av fritida si på å polere og mekke på den. Kjøper masse, masse ekstrautstyr - spoilere, 1000 metere, fartsstriper, terninger og felger….Noe av tiden hans går også med til å mekke bil. Men da stort sett bare på sin egen. Og den er jo ny… Så mekkinga består egentlig i å polere den, fikse på lydanlegget , stæsje den m.m

Han har også fått satt inn et flott anlegg som gjør at Mötley Crue høres ut over hele Hansnes. Går under kategorien stereoanlegg med bil…. Har en ny kassett med Jahn Teigen og Anita Skorgan som han spiller når Hildegunn er med.
Han drømmer om å gjøre karriere innen musikken, og øver 3/4 time hver uke på samfunnshuset Gjennomtrekk i bygda. Engelsken hans er så dårlig at han har vurdert å gi opp forsøket, men bandet har lovet at han skal få synge med playback. Spiller også litt gitar på fritiden, og Mick Mars i Mötley Crue er det store forbildet her. Synes MM er litt kul med sminke, men tør ikke helt gjøre det samme. Han er redd for at Hildegunn skal syns han er umandig og lite tøff hvis han sminker seg litt.

Ellers liker han å se på film. Han leier jevnlig movieboks på bensinstasjonen, og er glad for at VHS filmene er kommet. Så slipper han å se på betafilmene. Rocky og Sylvester Stallone er den stooooore helten.

Han er reservekeeper siden han ofte er ute på havet. Det blir ikke alltid tid til trening, men han er et naturtalent, så han brukes som keeper når Petter ikke kan.


Tom-Rogers første forsøk på å skrive en låt med engelsk tekst til bandet
Tom-Rogers huskeliste for neste tur til Esso
Tom-Rogers ønskelista for jula 1985


Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License